company history 1
cropped kaaral logo slo

Kaaral je talijanski brand za profesionalnu njegu kose, boje za kosu i stiliziranje kose. Naša se priča o strasti, prenosi se s oca na sina kroz tri generacije. Priča koja je započela davne 1981. godine s Antoninom Vitullijem, Silvanovim ocem, a koja i danas nastavlja rasti.

Danas upravljaju troje unuka g. Vitullija, Francesco, Nicola i Romolo, koji su donijeli našu prisutnost u više od 35 zemalja diljem svijeta pružajući nam mladu i vrhunsku viziju.

Vizija & Misija

number one 1
VISOKOKVALITETNI PROIZVODI

Podržavamo i usmjeravamo frizere u  svakodnevnom radu. Istraživanjem, razvojem i iskustvom proizvodimo inovativne i visokokvalitetne proizvode koji omogućuju stvaranje beskrajnih kombinacija boja i izgleda za svaku potrebu.

number 2
KAARAL MADE IN ITALY

Naša istinska težnja je spojiti kvalitetu, stil i trendove i postati glasnogovornik i izvor inspiracije za “Kaaral Made in Italy” posvuda.

number 3
OBITELJ KAARAL

Potaknuti željom da pobudimo emocije i podijelimo našu strast, naša korporativna vizija je stvoriti duh pripadnosti robnoj marki u kojem se svaki frizer i krajnji kupac osjeća kao dio „Obitelji Kaaral“.

company kaaral 3 b
company kaaral 4
company kaaral 5

ISTRAŽIVANJE & RAZVOJ

Od našeg početka do danas, stalno rastemo. Za to su zaslužni naši istraživački i razvojni laboratoriji, naš specijalizirani tim i naše napredne tehnologije koje svakodnevno formuliraju nove proizvode koji su amblem znanstvenog istraživanja, inovacija i tržišnih trendova.

research and development

Istraživački i razvojni laboratoriji

team

Specijalizirani tim