Distribucija visoko selektivnih brendova za frizerske salone od Talijanskog brenda Kaaral

Zastupnici brenda Kaaral za područje Hrvatske

Frabossa hair je na hrvatskom tržištu od 2006 god. Ima jednu od vodećih ulogu u distribuciji visoko selektivnih brendova za frizerske salone od Talijanskog brenda Kaaral: Baco, Maraes, Blonde elevation, Purify, Style Perfetto, K05, Manniskan, Generalni smo zastupnici brenda Kaaral za područje Republike Hrvatske.Također zastupamo brend Giambertone-Icon Hair za ekstenzije od prirodne kose za područje Hrvatske.

Distribucija i veleprodaja

Nudimo distribuciju veleprodaju putem komercijale direktno na vašu adresu ili paketnom dostavom. Frabossa hair kontinuirano podržava visoke standarde brenda kojeg predstavlja kao i razvoj frizerske branše kroz visoko kvalitetnu edukaciju.

Temljena načela

Temeljna načela naše tvrtke su uslužnost i predanost poslovanju, a odlikuju se timskim radom, suradnjom, kreativnošću i organizacijom. Otvoreni smo za suradnju sa svim frizerskim salonima koji žele visokokvalitetan i renomiran brend u svome salonu i garantiramo opskrbljenost količinom stanja skladišta u svakom trenutku i brzu dostavu.

Poslovni prostor

Poslovni prostor Frabossa Hair nalazi na adresi Kneza Trpimira 17,31 326,Darda (Osijek je udaljen 10km)i sastoji se od više reprezentativnih ureda, skladišnog prostora, edukacijskog centra i moguće je i doći i osobno preuzeti robu u slučaju hitnosti.

Frabossa 1

Frabossa Hair
Kaaral Hrvatska

Kontaktiraj nas i postani Kaaral salon i ostvari benefite za svoj salon uz 100% naš asortiman.

Sa našim podbrendovima i širinom možemo pokriti sve vaše visokorangirane zahtjeve i kvalitetu. Otvoreni smo za širenje kroz komercijalu i distributere i bit će nam zadovoljstvo ukoliko nas kontaktirate. Prednost dajemo onima koji imaju iskustvo u ovoj branši.

frabossa8 2
FRABOSSA HAIR

Veleprodaja

Veleprodaja se isključivo odnosi na poslovne subjekte, odnosno Frizerske salone

Kada novi poslovni subjekt želi napraviti  narudžbu u veleprodaji prvo se mora ulogirati na stranici. Zatim slijedi provjera da li je poslovni subjekt frizerski salon i daje se odobrenje ako poslovni subjekt postoji i prijava je ispravna.  Poslovni subjekt može vidjeti sve veleprodajne cijene, sve nijanse od svih podlinija, cijeli asortiman i ponudu i ubacivati u košaricu i napraviti  narudžbu. Nakon toga ćemo vas kontaktirati i obaviti dogovor oko poslovanja i načina dostave.

Plaćanje može biti prilikom dostave pouzećem navedeno u općim uvjetima kaaral.com.hr stranici ili se može plaćati transakcijski ponudom avansno ili za stalne kupce odgodom plaćanja do 30 dana ovisno koliko asortimana obuhvaća kupac.

Radi bilo kakvih dogovora oko plaćanja ili poslovanja kontaktirati broj sa kontakta kaaral.com.hr ili na mail adresu webshop@frabossahair.hr.

Za veleprodaju je dostava iznad 70 eura besplatna.Ne odnosi se na krupne stvari i namještaj.

FRABOSSA HAIR

Maloprodaja

Maloprodaja se odnosi na kupce izvan frizerskih salona

Maloprodaja se odnosi na samo jedan dio asortimana za mala pakiranja namjenjen dijelu kupaca izvan frizerskih salona kojima Kaaral saloni nisu dostupni.

Cijene su maloprodajne i drugačije od veleprodajnih čime štitimo naše poslovne subjekte ili frizerske salone.

Plaćanje se odvija isključivo dostavom DPD pozećem pri preuzimanju. Za maloprodaju kupnjom iznad 70€ dostava je besplatna.Ne odnosi se krupne stvari i na namještaj.

SOME WORDS ABOUT US

Well-coordinated teamwork speaks About Us

We love what we do

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia.

Our working process

She packed her seven versalia, put her initial into the belt and made herself on the way.